The Red Office | Het gebouw
The Red Office in het kantorenpark Beukenhorst Oost, Hoofddorp is een in samenwerking met Jan des Bouvries gerenoveerd kantorencomplex.
hoofddorp, kantoor, kantoorgebouw, te huur, bedrijfsruimte, company, space, rent, rental, huur, prijzen, schiphol
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

THE RED OFFICE

Het gebouw

Het kantoorgebouw The Red Office, gelegen aan de Wegalaan 30-46 te Hoofddorp bestaat uit circa 4.378 m² v.v.o. kantoorruimte. Het object bestaat uit vijf bouwlagen en beschikt over 88 parkeerplaatsen, gelegen op het afgesloten parkeerterrein voor het gebouw.

Jan des Bouvrie

Het kantoorgebouw is in 2014 in samenwerking met Jan des Bouvrie volledig gerenoveerd. Het resultaat is een spannende nieuw entree en eersteklas kantoorruimte, welke bijzonder functioneel en stijlvol zijn.


De kantoorruimtes worden Turn-Key opgeleverd.

Locatie

The Red Office bevindt zicht in het kantorenpark Beukenhorst Oost, aan de zuidoostkant van Hoofddorp. Het gebied kenmerkt zicht door kantoorgebouwen met een bouwperiode van midden/ eind jaren ‘90 tot circa 2004, een goede bereikbaarheid per auto als met openbaar vervoer en tevens de ligging op korte afstand van luchthaven Schiphol Airport.

Bereikbaarheid per auto

Uitstekend bereikbaar via de Rijkswegen A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevindt zich NS station Hoofddorp. Vanaf NS station zijn er directe verbindingen naar: Amsterdam, Schiphol Airport, Amsterdam-Zuid, Zaandam, Enkhuizen, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en vele andere stations.


Vanaf Schiphol Airport rijdt buslijn 310 naar bushalte Beukenhorst. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar het kantoorgebouw The Red Office.

Beschikbare oppervlakte

Voor verhuur is momenteel circa 1.646,98 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, welke als volgt in het gebouw is verdeeld:

  • 1e verdieping ca. 954,49 m²
  • 2e verdieping ca. 692,01 m²
  • 3e verdieping zijn volledig verhuurd
  • 4e verdieping zijn volledig verhuurd


Kantoorruimte is verhuurbaar vanaf 50 m².

Huurprijzen

  • Kantoorruimte: € 130,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
  • Parkeerplaatsen: € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.